Nākamgad janvārī Rīgā koncertēs ASV grupa «Imagine Dragons»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Nākamā gada 30. janvārī ar krāšņu šovu Rīgā («Arēnā Rīga») uzstāsies ASV muzikālā apvienība «Imagine Dragons», informē «Postivus Music». Biļetes uz «Grammy» laureātu koncertu iepriekšpārdošanā nonāks jau no 30. aprīļa un tās Biļešu servisa kasēs būs vispirms pieejamas «Positivus» reģistrētajiem lietotājiem. Pārējie biļetes varēs iegādāties no 1. maija.

«Imagine Dragons» pirms dažiem gadiem jau koncertēja Latvijā, mūzikas festivālā «Positivus». Šoreiz viņi Latvijā atgriezīsies ar vēl lielāku jaudu un sparu. Šī grupa sevi ir pierādījusi kā vienu no spēcīgākajām koncertgrupām, kas aizrauj skatītājiem pilnus stadionus un arēnas. «Imagine Dragons» raksturo zināms teatrālisms un nerimstoša enerģija, grupas koncerti ir kā ceļojums pa muzikālu pasauli, kur klasiskā rokmūzika satiekas ar hiphopa, folkmūzikas un elektronikas elementiem.

«Imagine Dragons» ir saņēmuši Amerikas Mūzikas balvu kā labākie alternatīvās mūzikas pārstāvji, piecas «Billboard» balvas, Pasaules Mūzikas balvu kā labākie rokmūziķi, kā arī vēl veselu klāstu citu apbalvojumu un neskaitāmas nominācijas.

Rīt, 30. aprīlī, no plkst.10 biļetes būs iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un internetā, izmantojot īpašu kodu, kas tiks nosūtīts uz «Positivus» lietotāja reģistrācijā norādīto e-pasta adresi. Stāvvietu biļešu cena 40 eiro, sēdvietu biļešu cena 40 – 50 eiro. Tikai «Positivus» lietotājiem, iegādājoties biļeti 30.aprīlī, pirmo 1000 stāvvietu biļešu cena 35 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu