«Blur» atgriežas britu topa 1. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ilgāka pārtraukuma šogad pie klausītājiem ar jaunu studijas albumu atgriezusies britpopa apvienība «Blur». Grupas jaunākais ieraksts «The Magic Whip», kas tapis Honkongā, šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu.

Jaunais ieraksts tapis pēc ilgākas pauzes. Tas seko pēdējai «Blur» platei (tā ierakstīta bez ģitārista Greiema Koksona) «Think Tank», kas izdota pirms 13 gadiem un toreiz vairāk izklausījās kā Deimona Albarna soloieraksts, nevis «Blur». Slavenā britpopa četrotne pēdējo kopīgo albumu «13» izdeva 1999. gadā. Tātad pirms 16 gadiem.

«The Magic Whip» grupas karjerā ir sestais numur 1 albums britu topā.

Numur 1 sasnieguši arī albumi «Parklife» (1994), «The Great Escape» (1995), «Blur» (1997), «13» (1999) un «Think Tank» (2003).

Amerikāņu popkantri dīvas Teilores Sviftas (Taylor Swift) albums «1989» pakāpies no 10. uz 2. vietu, bet Džeimsa Beja (James Bay) debija «Chaos And The Calm» pakāpusies uz 3. vietu.

Amerikāņu dziedoņa un aktiera Džoša Grobana (Josh Groban) jaunais albums «Stages», kurā iekļautas dziesmas no Brodvejas izrādēm, noslīdējis no 1. uz 4. vietu.

Singlu konkurencē Viza Kalifas (Wiz Khalifa) sirdi plosošo dziesmu «See You Again» no filmas «Furious 7», 1. vietā nomainījis jamaikiešu regeja mūziķis OMI (Omar Samuel Pasley) ar «Cheerleader».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu