Rīgā kopā ar Imbrugliju uzstāsies dziedātāja Tanita Tikarama

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Muzikālo svētku «Live Under Sky» organizētāji paziņo Natālijas Imbruglijas pirmā zvaigžņotā viesa vārdu – tā ir indiāņu izcelsmes angļu dziedātāja, Diamond Award, World Music Award, British Award, trīs multiplatīna un trīs zelta albumu ieguvēja, vienas no «visu laiku iemīļotākajām dziesmām» «Twist In My Sobriety» izpildītāja Tanita Tikarama (Tanita Tikaram).

Dziedātājas karjeras iepriekšējos gados viņa izlaida vairākus albumus, kas izpārdoti visā pasaulē, vairāk nekā septiņu miljonu eksemplāru tirāžā. Pat Madonna vienā no savām intervijām paziņoja: ja kāds arī klausās kādu nedēļām, tad tā ir Tanita Tikarama.

Viņas koncerti vienmēr ir vaļsirdīgi un liriski, iedzimtais romantisms, izpildījuma tīrība un dziedātājas juteklīgais skaistums ar indiāņu saknēm padara katru viņas uzstāšanos īpašu un negaidītu klausītājiem. Tieši par to un rūpīgi režisētu šovu aktrise ieguva galveno World Music Award balvu no «bītla» Ringo Stāra rokām.

18 gadu vecumā 1988. gadā Tanita laida klajā savu debijas albumu, kas tika pārdots 4 miljonos eksemplāru un ieveda dziedātāju superzvaigznes statusā. Pazīstamākais skaņdarbs ir melanholiskais «Twist In My Sobriety», ko vēl joprojām bieži atskaņo Radio Skonto un Star FM.

22. jūlijā Mežaparkā Tanita Tikarama izpildīs savu labāko programmu, kas sastāv no dziedātājas galvenajām dziesmām «Twist in My Sobriety», «Cathedral Song», «Good tradition» un citus.

Dziedātājas koncerts notiks programmas «Live Under Sky» ietvaros zem atklātas debess, vienā no pašiem skaistākajiem atklātajiem laukumiem Baltijā. Koncertā piedalīsies arī speciāli zvaigžņoti viesi no Latvijas, kuru vārdi tiks paziņoti vēlāk.

Koncerta «Live Under Sky» visus izpildītājus apvieno neparasta un ļoti skaista un tīra sava šova pasniegšana, kuru pavadīs paši modernākie video un specefekti.

Viesu ērtībām uz laukuma tika organizēts catering ar bufetes un restorāna veida apkalpošanu, VIP zonas ar lieliskiem bāriem un restorāna apkalpošanu, fanu zona gribētājiem būt tuvāk iemīļotajiem māksliniekiem, sēdvietu un dejošanas parteri.

Biļetes visās Biļešu Servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu