«Pirmklasīgās» iekaro arī ASV mūzikas topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Muzikālās filmas «Pirmklasīgās» turpinājuma «Pirmklasīgās 2» («Pitch Perfect 2») skaņu celiņš iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com». Šobrīd arī kinoteātros numur 1 ir tieši šī filma.

Nedēļas griezumā «Pirmklasīgās 2» skaņu celiņš pārdots 107 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Jaunajā filmā dziedošās meitenes piedalās a capella pasaules mēroga čempionātā (kurā amerikāņiem vēl nekad nav izdevies uzvarēt), lai stātos pretī labākajiem no labākajiem a capella ansambļiem no visas pasaules un sīvākajam pretiniekam - «Das Sound Machine»...

Latvijas kinoteātros filma no 29. maija.

«Pirmklasīgās 2» ir jau trešais filmas skaņu celiņš, kas šogad iekarojis «Billboard 200» topa 1. vietu. Martā tas izdevās kompānijas «Fox» seriāla «Empire» skaņu celiņam, bet nesen asa sižeta filmas «Furious 7» ierakstam.

Anna Kendrika (Anna Kendrick) filmas "Pitch Perfect 2" pirmizrādē
Anna Kendrika (Anna Kendrick) filmas "Pitch Perfect 2" pirmizrādē Foto: AP/Scanpix

Pagājušās nedēļas līderis - britu folkroka grupas «Mumford and Sons» jaunā plate «Wilder Mind» (skat. recenziju) noslīdējusi uz 2. vietu (58 000).

«The Fifty Shades of Grey» skaņu celiņš savukārt pakāpies topā no 6. uz 3. vietu.

Kopumā šobrīd topā ir veseli trīs skaņu celiņi, kas ir atkārtots 2007. gada rekords.

Rokgrupa «Incubus» ar EP «Trust Fall (Side A)» numur 6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu