Noskaties kā Makartnijs un Grols kopā spēlē «bītlu» dziesmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sestdien «eksbītlam» Polam Makartnijam (Paul McCartney) koncertā uz skatuves pievienojās amerikāņu rokgrupas «Foo Fighters» līderis Deivs Grols. 72 gadus vecais Makartnijs nospēlēja trīs stundas garu koncertu «O2» arēnā Londonā. Uzstāšanās iesākās ar «The Beatles» 1964. gada dziesmu «Eight Days A Week». Mūziķis izpildīja «bītlu» hitus «Hey Jude» un «Paperback Writer», kā arī savas solodziesmas «Live and Let Die» un «Band on the Run».

Koncerta beigās dziesmas «I Saw Her Standing There» laikā uz skatuves iznāca Grols. Iepriekšējā reize, kad abi mūziķi izpildīja dziesmu, bija 2009. gada «Grammy» ceremonijā. Grols spēlēja bungas.

Makartnijs joprojām «spēj nospēlēt koncertu, kas atstāj skatītājus emocionālā kulminācijā, tā ir neparastas ilgtspējas pazīme», raksta britu laikraksts «The Independent».

Savukārt avīze «The Daily Telegraph» nodēvēja Makartnija uzstāšanos par «pacilājošu meistarklasi no dižā mūzikas inovatora».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu