Pieci karstākie nedēļas mūzikas klipi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Šonedēļ mūzikas klipu vācelītē esam apkopojuši piecus video. Blakus Nikijas Mināžas klubu grāvējam «The Night Is Still Young» arī šis tas no psihedēlijas un hiphopa. Lūk, pieci karstākie nedēļas mūzikas klipi.

 
Foto: kadrs no video

Tame Impala «'Cause I'm A Man»

Austrāliešu puiši - grupa «Tame Impala» («Pieradināta antilope») turpina savu ceļojumu uz LSD laikmetu - vēlīniem 1960. gadiem un 70. gadu psihedēliskā roka zelta ēras dūksnājiem.

Grupa šonedēļ publiskojusi sava jaunā albuma «Currents» (klajā nāks 18. jūlijā) galvenā singla «'Cause I'm A Man» video, kurā redzami datorprogrammu ģenerēti modeļi, kuri izdzīvo visus attiecību posmus - ilgošanos, iemīlēšanos, mīlu, drāmu... utt.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

FFS «Johnny Delusional»

FFS ir supergrupa. To veido «Franz Ferdinand» un «Sparks» dalībnieki. Abu grupu kopīgais albums gaidāms 9. jūnijā. «Johnny Delusional» ir pirmais vēstnesis no šā ieraksta.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

A$AP Rocky «L$D (LOVE x $EX x DREAMS)»

Viens no 2013. gada hiphopa spilgtākajiem jaunpienācējiem, arī raidsabiedrības BBC aptaujas «Sound of 2012» nominants - Hārlemas reperis A$AP Rocky (īstajā vārdā Rakīms Meijers (Rakim Mayers)), nule laidis klajā jaunu albumu «At. Long. Last. ASAP». Šis ir viens no ieraksta vēstnešiem. Klipā, kas uzfilmēts Japānā, reperis salīdzina seksu ar LSD.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Snoop Dogg ar Stevie Wonder, Pharrell Williams «California Roll»

Hiphopa veterāns Snūps maija sākumā nemanāmi izdevis jaunu albumu «Bush», kuru producējusi «N.E.R.D.» komanda - Farels Viljamss (Pharrell Williams) un Čeds Hugo (Chad Hugo).

«California Roll» ir trešais singls no šā albuma. Klipu režisējis Vorens Fu (Warren Fu), un tajā personāži no pagājušā gadsimta 40. gadiem tiek iepazīstināti ar futūristisko Kalifornijas koncepciju.

 
Foto: instagram

Nicki Minaj «The Night Is Still Young»

Repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) ar katru jaunu videoklipu mūs centusies nošokēt ar lielām pēcpusēm, taču šoreiz dziesmas «The Night Is Still Young» klipā akcents likts uz ko citu. Atgriezusies arī slavenā rozā parūka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu