Beks gatavojas izdot jaunu mūziku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Beks (Beck) ceturtdien atklājis, ka esot gatavs izdot jaunu mūziku. Mūziķis sociālajos tīklos publicējis GIF failu ar savu attēlu un uzrakstu «Dreams», ko daudzi fani uztver kā mājienu par jaunu albumu vai dziesmu.

Pitsburgas radiostacijas WYEP direktors Kails Smits paziņojis, ka pirmdien pārraidīšot jaunu Beka dziesmu.

Beks līdz šim izdevis 12 mūzikas albumus, kas saņēmuši pozitīvas kritiķu atsauksmes. Mūziķis kļuva slavens ar savu ironisko pieeju rokam, ienesot tajā absurdus dziesmu vārdus un smeļoties iedvesmu no hiphopa un meksikāņu ielu muzikantiem viņa dzimtajā Losandželosā.

Taču 2002. gada albumā «Sea Change», kas sakrita ar Beka ilggadējo attiecību izbeigšanos, mūzika kļuva vienkāršāka un drūmāka. Pagājušajā gadā izdotais albums «Morning Phase» uzskatāms par tā turpinājumu.

Intervijā Losandželosas radiostacijai KCRW Beks sacīja, ka viņa nākamais albums būšot «trakulīgāks».

Šī gada «Grammy» ceremonijā Beka nesenākais ieraksts «Morning Phase» tika atzīts par gada albumu. Beks pārspēja popdīvu Bejonsē un britu dziedātāju Semu Smitu, kuri arī pretendēja uz gada albuma balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu