Pēdējo desmit dienu karstākie popmūzikas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Karsti iet ne tikai aiz loga, bet arī mūzikas industrijā. Kamēr visi vēl nav pludmalē, lielie mākslinieki vēl cenšas paspēt laist klajā savus aktuālos singlus. Dažiem tapuši pat iespaidīgi lielbudžeta klipi, no kuriem pēdējās dienās īpaši rezonē trīs - Madonnas, Kendrika Lamāra un septiņu minūšu episkais Rianas video ar vieglu erotisku piesitienu. Lūk, pēdējo desmit dienu karstākie popmūzikas video.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Jean-Michel Jarre + M83 «Glory»

Leģendārais franču komponists, multiinstrumentālists un pasaules vērienīgāko šovu autors Žans Mišels Žārs (Jean Michel Jarre) šogad laidīs klajā jaunu plati. Tās pirmais vēstnesis ir dziesma un video «Glory», kurā vecmeistars sadarbojas ar sintezatorroka meistaru Antoniju Gonzalesu (Anthony Gonzalez) aka M83.

Klipa režisore Lisa Paclet.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kendrick Lamar «Alright»

Dievs un Lucifers - ar šādiem personāžiem savā jaunajā, mūzikas kritiķu augstu vērtētajā albumā «To Pimp A Butterfly» sarunājas 27 gadus vecais reperis no Komptonas (Kalifornijā) Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar).

Pēc stampājošā singla «King Kunta» klajā nāk melnbalts video dziesmai «Alright», kas filmēts Losandželosā.

Režisors Kolins Tailijs (savulaik filmējis Nikijas Mināžas un Kelijas Roulendas video).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Madonna «Bitch, I'm Madonna»

Amerikāņu popdīva Madonna pagājušo trešdien izlaida jaunu videoklipu «Bitch, I'm Madonna», kurā bija redzamas arī tādas zvaigznes kā Bejonsē, Keitija Perija, Mailija Sairusa, Nikija Mināža un Kanje Vests. Video pirmajā dienā bija pieejams tikai mūzikas straumēšanas pakalpojumā «Tidal», bet vēlāk arī citur.

Madonnas jaunajā videoklipā, kas uzņemts Ņujorkas viesnīcā «Standard High Line», redzams arī dziedātājas 14 gadus vecais dēls Roko un deviņgadīgais Deivids.

Madonnas 13. albumā «Rebel Heart» jūtama spēcīga hiphopa ietekme. Dziedātājas pasaules koncertturneja sāksies septembrī ar uzstāšanos Monreālā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Selena Gomez «Good For You»

Amerikāņu aktrise un popdziedātāja Selēna Gomesa (Selena Gomez) jaunajā klipā atklāj savas iekšējās ilgas. Viegli erotiska ir aina dušā. Dziesma seko februārī izdotajam singlam «I Want You To Know», kas tapa sadarbībā ar producentu Zedd. Starp citu, nesen Gomesa atzina, ka ir sagājusies ar šo Krievijā dzimušo dīdžeju, īstajā vārdā Antonu Zaslavski.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Mark Ronson un Keyone Starr «I Can't Lose»

Visvairāk straumētā dziesma Lielbritānijā šogad ir dīdžeja un producenta Marka Ronsona un Bruno Marsa dziesma «Uptown Funk». Fani to klausījušies 45 miljonus reižu. Vai Ronsona jaunajam singlam arī izdosies gūt lielus panākumus, rādīs laiks. Pagaidām dziesmai «I Can't Lose» tapis video, kura sižeta pamatā nesaskaņas kādā bārā, kuras tiek risinātas ar konfliktā iesaistītu grupu deju sacensību.

Dziesmā dzirdama mazpazīstama soula dziedātāja Kiona Stāra (Keyone Starr), kuru Ronsons atradis Memfisā, noklausoties vairāku vietējo baznīcas koru dziedātāju balsis, izvēloties tieši viņu. Stāras balss uzjundī astoņdesmito gadu R&B asociācijas.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Skrillex, Diplo un Justin Bieber «Where Are Ü Now»

Elektroniķis Sonijs Džons Mūrs (Sonny John Moore) aka «Skrillex» un producents Diplo apvienojuši spēkus un sarūpējuši kanādiešu tīņu zvaigznei Džastinam Bīberam jaunu hitu.

Dziesmas «Where Are Ü Now» klipā arī akcents likts tieši uz Bīberu

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Rihanna «Bitch Better Have My Money»

Barbadosiešu zvaigzne Riana jaunajā klipā «B***h Better Have My Money» iejūtas slepkavas lomā. Viņa nolaupa kādu turīgu blondīni un to spīdzina, līdz beigu beigās nogalina viņas vīru (Mads Mikkelsen).

Tā notiek, ja piesavinies Rianas naudu!

Dziesma ir otrais singls no gaidāmā jaunā popdīvas albuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu