«Apple Music» piekāpjas Teilorei Sviftai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Teilora Svifta paziņojusi, ka viņas jaunākais albums «1989» (skat. recenziju) būšot pieejams tehnoloģiju giganta «Apple» straumēšanas pakalpojumā. «Apple Music» lietošana pirmos trīs mēnešus būs par brīvu. Sākotnēji bija plānots, ka «Apple» mūziķiem šajā laikā neizmaksās atlīdzību par dziesmu atskaņošanu, taču Svifta un vairākas mazās mūzikas ierakstu kompānijas pret to iebilda, kamēr «Apple» piekāpās.

«Pēc šīs nedēļas notikumiem esmu nolēmusi ievietot albumu «1989» straumēšanas pakalpojumā «Apple Music«,» ceturtdien paziņoja Svifta.

Kā jau ziņots, Svifta pagājušā gada novembrī izņēma visu savu mūziku no straumēšanas pakalpojuma «Spotify» un neatļāva ierakstu «1989» izmantot arī citiem straumēšanas pakalpojumiem, jo tas krasi samazinot albuma pārdošanas apjomu.

«Šī bija pirmā reize, kad man šķita pareizi ļaut straumēt savu albumu. Paldies, «Apple», ka pārdomājāt,» tvītoja Svifta.

«Apple» pārstāvis pauda prieku par visu Sviftas dziesmu pievienošanu «Apple Music» mūzikas katalogam. Pakalpojums darbosies no nākamās nedēļas. Tajā būs pieejami vairāk nekā 30 miljoni dziesmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu