Kanjes koncertu iztraucē uz skatuves uzskrējis klausītājs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu repera Kanjes Vesta uzstāšanos Glastonberijas mūzikas festivālā sestdien iztraucējis uz skatuves uzskrējis klausītājs, kurš atriebās par dziedātājas Teiloras Sviftas pateicības runas pārtraukšanu 2009. gada MTV mūzikas video balvu ceremonijā. Britu komiķis Lī Nelsons, īstajā vārdā Saimons Brodkins, uzkāpa uz «Pyramid» skatuves īsi pēc koncerta sākuma. Pēc neilga brīža viņu no skatuves noveda apsardzes darbinieki.

«Es biju lielāks Kanje par Kanji,» vēlāk tvītoja Nelsons. «Tas bija tevis dēļ, Teilore Svifta

Vests 2009.gadā neaicināts uzgāja uz skatuves, kad Svifta saņēma balvu par labāko sieviešu dzimuma izpildītājas mūzikas video. «Teilora, es patiešām priecājos par tevi un ļaušu tev pabeigt, taču Bejonsai bija visu laiku labākais video!» viņš teica.

Pēc Nelsona iejaukšanās Vests centās turpināt iesākto dziesmu «Black Skinhead», bet drīz vien to pārtrauca un sāka no jauna.

38 gadus vecā Vesta uzstāšanos vēroja vairāki desmiti tūkstošu Glastonberijas festivāla apmeklētāju. Tas bija viens no pēdējo gadu visstrīdīgāk vērtētajiem Glastonberijas koncertiem, jo interneta petīcijā pret to tika savākti vairāk nekā 100 tūkstoši parakstu.

Vests noslēdza pusotru stundu garo koncertu ar «All Falls Down» no viņa pirmā albuma. «Jūs skatāties uz dižāko dzīvo rokzvaigzni uz planētas!» paziņoja reperis.

«Paldies, ka šovakar atnācāt mani paklausīties,» teica Vests.

Viņš izpildīja tādas dziesmas kā «Stronger» un «Gold Digger», kā arī rokgrupas «Queen» hitu «Bohemian Rhapsody». Reperim uz skatuves pievienojās mūziķis Džastins Vernons no folkroka grupas «Bon Iver».

Vienu no dziesmām Vests veltīja savai sievai Kimai Kardašjanai, kura vēroja koncertu.

Glastonberijas festivāls norisinājās aizvadītajā nedēļas nogalē. Galvenie izpildītāji bija Vests, rokgrupa «The Who» un indīpopa grupa «Florence and the Machine».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu