Krosbijs: Džonija Mičela nevar parunāt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu ģitārists Deivids Krosbijs atklājis, ka kanādiešu folkmūzikas leģenda Džonija Mičela pēc martā pārciestā aneirismas plīsuma neesot spējīga runāt. «Viņa ir mājās, par viņu rūpējas. Viņa atveseļojas,» Krosbijs teica intervijā vietnei «Huffington Post». «Es nezinu, cik lielā mērā viņa atveseļosies un kad tas notiks.»

71 gadu vecā Mičela 31. martā tika bezsamaņā atrasta savā mājā Losandželosā. Viņu nogādāja slimnīcā. Pēc dažām dienām Mičelas oficiālajā mājaslapā tika paziņots, ka dziedātāja «atpūšas» un «ar katru dienu kļūst arvien spēcīgāka».

Mičelas pārstāvji noliedza baumas, ka mūziķe esot komā.

«Viņai ļoti nepaveicās,» sestdien sacīja Krosbijs. «Viņai bija aneirisma, un viņu atrada pēc krietna laika. Viņai nāksies cīnīties tāpat kā pēc smadzeņu traumas. Cik man zināms, viņa vēl nerunā.»

Taču Mičelas pārstāve Leslija Morisa iebildusi, ka Krosbija izteikumi par dziedātājas veselības stāvokli esot «lielākoties spekulatīvi». «Patiesībā Džonija runā un dara to labi,» teikts paziņojumā Mičelas mājaslapā. «Viņa vēl nestaigā, taču tas notiks drīzā nākotnē, jo viņa ik dienu trenējas. Viņa mierīgi atpūšas savā mājā, un viņas veselības stāvoklis ar katru dienu uzlabojas. Sagaidāms, ka viņa pilnībā izveseļosies.»

1967. gadā Krosbija un Mičelas starpā uzplauka romantiskas jūtas. Lai arī attiecības izjuka, abi mūziķi kļuva par tuviem draugiem.

«Viņa ir stipra un ļoti gudra. Es viņu mīlu. Iespējams, viņa ir labākā dzīvojošā dziesmu autore. Taču mēs esam aizturējuši elpu un domājam par atvadām, vienlaikus cerot, ka viss beigsies labi,» sacīja Krosbijs.

Mičela savas karjeras laikā izlaidusi 19 albumus, no kuriem pēdējais iznāca 2007.gadā. Mičela Rokenrola slavas zālē tika iekļauta 1997. gadā.

Dziedātāja savu karjeru sāka kā ielu mūziķe Kanādā, bet sešdesmitajos gados pievienojās plaukstošajai folkmūzikas kopienai Kalifornijas dienvidos.

Mičelas slavenākais ieraksts ir 1971. gada albums «Blue», kas žurnāla «Rolling Stone» 500 visu laiku izcilāko albumu sarakstā ierindots 30. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu