Latvijā uzstāsies klasiskās «crossover» mūzikas kvartets «Asturia»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Septembrī ar trīs koncertiem Latvijā uzstāsies Ukrainas elektrisko stīgu kvartets «Asturia,» informē koncertu organizatori. Kā stāsta organizatori, 25. septembrī koncerts norisināsies Ventspils teātra namā «Jūras vārti», 26. septembrī - Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, bet 29. septembrī - Lielajā Ģildē, Rīgā. Koncertos tiks atskaņoti pasaulē iecienīti klasiskie skaņdarbi un populāras mūsdienu dziesmas jaunā skanējumā.

Šarmanto kvartetu «Asturia» jau novērtējuši daudzu valstu klausītāji, un šoruden augstāko muzikālo izglītību Ukrainas Nacionālajā Pētera Čaikovska mūzikas akadēmijā ieguvušās mūziķes uzstāsies arī Latvijā, iepazīstinot skatītājus ar savu neparasto programmu.

Mūsdienīgo elektroinstrumentu tembru saspēle, krāšņie kostīmi, horeogrāfija, gaismu šovs koncertu pārvērtīs aizraujošā izrādē, bet slaveno dziesmu un skaņdarbu versijas ikvienu pārsteigs ar unikālo skanējumu.

Biļetes uz koncertu Rīgā iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs, bet uz koncertiem Ventspilī un Liepājā - «Biļešu servisa» tirdzniecības tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu