Laionels Ričijs numur 1 pēc 23 gadu pātraukuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pateicoties veiksmīgajam koncertam Glastonberijā, viens no 1970. gadu soulmūzikas un 1980. gadu popmūzikas veiksmīgākajiem melnādainajiem māksliniekiem Laionels Ričijs (Lionel Richie), kura kontā ir vairāk nekā 100 miljoni pārdotu ierakstu, ar savu labāko dziesmu albumu «Definitive Collection» Lielbritānijas albumu topā sasniedzis 1. vietu.

«Lionel Richie & The Commodores» labāko dziesmu izlase «The Definitive Collection» izdota 2003. gadā, taču, pateicoties Glastonberijai, atgriezusies topā, turklāt 1. vietā. Ričija koncerts svētdienas pēcpusdienā tika translēts BBC, un tajā viņš izpildīja savus karjeras lielākos hitus, to skaitā «Dancing On The Ceiling» un «All Night Long (All Night)».

Pēdējo reizi Ričijam virsotni izdevās sasniegt pirms 23 gadiem.

Viss Top40 kopumā šonedēļ atspoguļo Glasonberijas festivālu. 2. vietā «Florence And The Machine», 3. vietā Džeimss Bejs (James Bay).

4. vietā Teilores Sviftas dižpārdoklis «1989», bet top5 noslēdz Eds Šīrans ar «x».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu