Rīgā uzstāsies Natālija Imbruglija un Tanita Tikarama

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @natalie_imbruglia

Deviņdesmito gadu vidū pie popmūzikas debesīm iemirdzējās kāda simpātiska tumšmate no Austrālijas. Sirdi plosošā dziesma «Torn» aplidoja visus iespējamos pasaules topus un padarīja Natāliju Imbrugliju par vienu no Austrālijas lielākajām mūzikas eksportprecēm (debijas albums pārdots 7 miljonos eksemplāru). Dzimtajā Austrālijā Natālija pazīstama jau no pusaudzes gadiem, kad filmējusies populārajā seriālā «Kaimiņi».

Pēc galvu reibinošajiem «Torn» panākumiem Imbruglijas karjera piedzīvojusi dažādus kāpumus un kritumus, taču atkārtot šīs dziesmas sasniegumus viņai tā arī nav izdevies. Natālija epizodiski filmējusies kino, spēlējusi teātrī, cīnījusies par sieviešu tiesībām Āfrikā, koncertējusi, taču panākumu līkne slīdējusi arvien zemāk un zemāk.

Tāpēc nedaudz likumsakarīgi, ka sava jaunākā albuma «male» (ierakstā skan dažādu vīriešu dziedātas dziesmas Natālijas izpildījumā) veicināšanas tūres ietvaros 22. jūlija vakarā nu jau 40 gadus vecā itāļu izcelsmes (viņas tēvs ir itālis) austrāliešu daiļava viesosies Rīgā, Mežaparka estrādē jaunās programmas «Live Under Sky» («Koncerts zem klajas debess») ietvaros.

Kopā ar Imbrugliju Rīgā viesosies astoņdesmitajos gados milzīgu popularitāti guvusī indiāņu izcelsmes dziedātāja Tanita Tikarama (Tanita Tikaram), kuras dziesma «Twist In My Sobriety», starp citu, līdzīgi kā Imbruglijas «Torn», ir viņas vienīgais lielais superhits. Arī Tikaramas debijas albums «Ancient Heart», kas izdots 1988. gadā, kad meitenei bija tikai 19, pārdots vairāk nekā piecos miljonos eksemplāru.

Koncerta viesi - grupas «Astro'n'out» un «Otra puse».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu