Šaineda O'Konora spēku izsīkuma dēļ atceļ vasaras koncertturneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Īru dziedātāja Šaineda O'Konora atcēlusi visu atlikušo vasaras koncertturneju, aizbildinoties ar spēku izsīkumu.

Ceturtdien bija plānota O'Konoras uzstāšanās «Big Top in Galway» festivālā Īrijā, bet turpmāko trīs nedēļu laikā viņa bija iecerējusi koncertēt Norvēģijā un Kanādā.

«Šaineda O'Konora ļoti atvainojas faniem, taču šovasar viņa vairs nevar ceļot. Viņa cieš no spēku izsīkuma un vēl neatrisinātām medicīniskām problēmām. Ārsts viņai ieteicis pārtraukt visas aktivitātes un atpūsties. Tāpēc viņa nav spējīga ceļot un uzstāties,» paziņoja dziedātājas pārstāvis.

O'Konoras jaunākais albums «I'm Not Bossy, I'm the Boss» iznāca 2014.gada augustā, kam sekoja koncertturneja. Viņa šogad uzstājusies Čīlē, Austrālijā un vairākās Eiropas valstīs.

Kā jau ziņots, martā O'Konora paziņoja, ka koncertos vairs neizpildīšot savu lielāko hitu «Nothing Compares 2 U», jo vairs nespējot «emocionāli identificēties» ar dziesmu.

Dziesmu sarakstījis amerikāņu dziedātājs Prinss, taču 1990.gadā O'Konoras izpildījumā skaņdarbs sasniedza milzu popularitāti.

«Ja es to dziedātu tikai tāpēc, lai neliktu cilvēkiem vilties, tad es nedarītu savu darbu. Tādā gadījumā es melotu. Jūs no manis saņemtu melus, taču mans uzdevums ir dot jums atklātību. Es neesmu aktrise, mani tā nemācīja. Dažādu iemeslu dēļ gadu gaitā esmu pārtraukusi dziedāt arī citas dziesmas,» skaidroja dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu