Ļoti daudz Latvijas iedzīvotāju izvēlas «Weekend Festival Baltic»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Neticams cilvēku daudzums no visas Eiropas gatavojas apmeklēt elektroniskās mūzikas festivālu «Weekend Festival Baltic», kas pirmo reizi notiks Baltijā, igauņu pilsētā Pērnavā.

Jau no pirmajām tirdzniecības dienām īpaša interese parādījās Latvijas iedzīvotājiem. Festivāla organizatori informē, kā latvieši nopirkto biļešu skaita ziņā aizņem pirmās vietas.

Ļoti daudz elektroniskās mūzikas cienītāju izmantoja «Braucam kopā» portāla iespēju, ietaupot transportam. Gribam atgādināt, ka katru dienu no Latvijas uz Pērnavu un atpakaļ tiks organizēti autobusi no vairākām pilsētām – Rīgas, Cēsīm, Valmieras, Liepājas un Ventspils.

Pēc Latvijas aptaujas datiem lielākā interese latviešiem ir par festivāla mūzikas grandiem, pasaules labākajiem dīdžejiem, tādiem kā Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, un par favorītu ir kļuvis neviens cits kā lieliskais Tiesto.

Organizētāji aicina laikus iegādāties biļetes, jo 90% jau ir izpārdotas un varbūt tuvākajā laikā to vispār nebūs palicis. Biļetes visās Biļešu Servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu