Tūkstotis mūziķu nospēlē «Foo Fighters» dziesmu «Learn to Fly»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Tūkstotis mūziķu Itālijā nospēlējuši amerikāņu rokgrupas «Foo Fighters» dziesmu «Learn to Fly», tādā veidā mēģinot pārliecināt mūziķus sniegt koncertu Itālijas pilsētā Cezenā.

«YouTube» ievietotais videoieraksts dažu dienu laikā piesaistījis jau vairāk nekā 16 miljonus skatījumu, kā arī nonācis «Foo Fighters» redzes lokā.

Projekts aizsākās 2014.gada pavasarī, kad grupas pielūdzējs Fabio Dzafanjīni kopā ar draugiem sāka prātot, ar kādu traku ideju varētu nākt klajā, lai pārliecinātu «Foo Fighters» sniegt koncertu viņu dzimtajā Cezenā.

Pēc gadu ilgas plānošanas 26.jūlijā pilsētas parkā satikās tūkstotis «Foo Fighters» pielūdzēju, kas, bruņojušies ar bungām, ģitārām un mikrofoniem, saulrietā nospēlēja un nodziedāja «Learn to Fly».

«Viens tūkstotis cilvēku, viens tūkstotis rokeru atbrauca no visas valsts paši par savu naudu tikai priekš vienas dziesmas, jūsu dziesmas. Un tā mēs jūs, «Foo Fighters», aicinām ierasties un nospēlēt mums šeit Cezenā,» videoieraksta beigās saka Dzafanjīni.

Iespaidīgā uzstāšanās nonākusi arī «Foo Fighters» uzmanības lokā, grupas līderim Deivam Grolam kopīgojot to tviterī ar piebildi itāļu valodā «ci vediamo a presto, Cesena» («Cezena, drīz tiekamies»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu