Gacho atklās jaunu blakusprojektu «MESA/GACHO»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Zolbergs

Latvijas elekstroniskās deju mūzikas izpildītājs GACHO nācis klajā ar paziņojumu, ka ir izveidojis muzikālo blakusprojektu «MESA/GACHO».

Ir apritējuši tieši pieci gadi, kopš GACHO sevi pieteica kā elektroniskās deju mūzikas izpildītāju, izdodot skaņdarbu «Mans Lielais Singls» un ar katru nākamo singlu arvien vairāk attālinoties no hiphopa kultūras elementu iekļaušanas savās dziesmās.

«Mans studijas albums «Gatis Irbe», kas tika izdots 2009.gadā, bija pēdējais hiphopa dziesmu apkopojums, pēc kura manā daiļradē ienāca uptempo bīti un savādāka dziesmu un tēmu specifika. Nākamās dziesmas tapa arvien pozitīvākas un pacilājošākas. Vēl joprojām šādas dziesmas arī veidojam, jo vēlamies sniegt cilvēkiem prieku un iedvesmu, un mēs turpinām darīt to, kas mums patīk. Protams, šo piecu gadu laikā ir parādījušies daudzi neatbildēti jautājumi un novērojumi, kurus es vēlos izteikt mūzikā, caur kuru var pievienoties arī domubiedri. Priekš manis vissaprotamākais veids, kā to izdarīt, ir ar hiphopa palīdzību, jo elektroniskajā deju mūzikā nav pierasts veids rakstīt garas un sarežģītas rīmes. Tā kā GACHO stilistiski ir diezgan atšķirīgs projekts no manas ieceres, pieņēmām lēmumu vienkārši šīs kompozīcijas nodalīt no pamatprojekta, izveidojot blakusprojektu «MESA/GACHO»,» tā par savu ieceri stāsta GACHO.

4.augustā plkst. 16:20 ziņu portālā «TVNet» tiks prezentēta pirmā skaņdarba «Prāta Rēbuss» videoversija, kas arī būs pirmais atklātībā nonākušais singls no gada nogalē gaidāmā «MESA/GACHO» studijas albuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu