Rīgā uzstāsies elektroindustriālā metāla izpildītāji «Combichrist»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/combichrist

Eiropas turnejas «The We Love Tour» laikā šovakar Rīgā, klubā «Melnā piektdiena», uzstāsies ASV mītošie elektroindustriālā metāla izpildītāji «Combichrist», liecina kluba mājaslapā publicētā informācija.

Grupa «Combichrist» Latvijā viesojusies vairākkārt. Šoreiz viņi Rīgas publikai prezentēs savu jauno šovu.

Mūziķus iesildīs itāļu «groove» industriālā metāla grupa «JTR Sickert».

Norvēģijā dzimušais Endijs la Plega mūziku uzskata par vienu no svarīgākajām lietām savā dzīvē, un «Combichrist» ir mūziķa nozīmīgākais projekts.

«Combichrist» tika dibināta 2003.gadā, un tās kontā ir septiņi veiksmīgi studijas albumi - 2003.gadā izdotais «The Joy Of Gunz», 2005.gadā klajā nākušais «Everybody Hates You», 2007.gadā ierakstītais «What The F**k Is Wrong With You People?», 2009.gadā tapušais «Today We Are All Demons», kā arī 2010.gada ieraksts «Making Monsters», 2013.gada ieraksts «No Redemption» un 2014.gadā izdotais «We Love You».

«Combichrist» izdevuši arī vairākus veiksmīgus mazalbumus - 2003.gadā klajā laistais «Kiss The Blade» tika izpārdots pāris nedēļu laikā, bet 2004.gada veikums «Sex, Drogen Und Industrial» septiņas nedēļas dominēja 1. vietā Vācijas alternatīvās mūzikas topā. 2006.gadā izdotais mazalbums «Get Your Body Beat» kļuva par komerciālu izrāvienu un sešas nedēļas atradās respektablā «Billboard» deju mūzikas singlu topa desmitniekā.

Koncerts sāksies plkst.20. Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas interneta vietnē «www.ticketshop.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu