«Pienvedēja piedzīvojumu» koncerts uz jahtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Beidzot ir «ieslēgta vasara» un, kā jau katru augustu, jahtklubs AUDA rīko koncertu uz ūdens. Šogad ceturtdien, 13. augustā, mūs priecēs grupa «Pienvedēja piedzīvojumi». Klausītāji aicināti grupas sniegumu klausīties no jahtām un katamarāniem. Lieliska iespēja baudīt labu mūziku, malkojot dzērienu uz jahtas.

Grupas solists Māris Žigats atzīmē, ka visur ir spēlēts, bet uz ūdens vēl nav!

«Šis mums ir pirmais tāda veida piedzīvojums 21 gada laikā. Būs interesanti!»
Foto: Publicitates foto

Koncertu iespējams vērot no sava ūdens transporta, tad biļetes cena 10 EUR no cilvēka.

Savukārt tiem, kuriem nav sava ūdens transporta, piedāvājam individuālas vietas uz peldlīdzekļiem - jahtām, katamarāniem, kuģīšiem. Biļetes cena 20 EUR.

Foto: Publicitates foto

Lai savlaicīgi izplānotu skatītāju peldlīdzekļu izvietojumu un rezervētu individuālās vietas uz citiem peldlīdzekļiem, lūgums par savu dalību paziņot jau iepriekš pa tālruni 26114414 vai 29185443.

Peldlīdzekļu un skatītāju pulcēšanās vieta ir jahtklubā ‘’Auda" 13.augustā plkst. 20.00. Atiešana uz koncerta vietu plānota plkst. 20.30.

Foto: Publicitates foto

Uz koncertu var iegādāties arī VIP biļetes braucienam ar WildCat no centra un atpakaļ (klausoties koncertu uz liela katamarāna) par 50 eur.

Sīkāka informācija un biļešu/jahtu rezervācija pa tālruni 26114414, 29185443.

Grupu «Pienvedēja piedzīvojumi» 1994. gadā Sabilē dibināja vokālists un basģitārists Māris Žigats kopā ar brāļiem Lundēm – Aldi (ģitāra) un Pēteri (bungas). Visā grupas pastāvēšanas laikā mūziķu apvienības sastāvs palicis nemainīgs.

Foto: Publicitates foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu