Latvijā uzstāsies Indijas klasiskās mūzikas pārstāvis Ali Hāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Kongresu namā 29. septembrī pirmo reizi Baltijā ar vienīgo koncertu uzstāsies sāroda virtuozs Ustads Amdžads Ali Hāns, kurš muzicēs kopā ar saviem dēliem, senas mūziķu dzimtas septīto paaudzi, informēja aģentūra «Absolute Music Management».

Savu pirmo koncertu Ali Hāns sniedzis sešu gadu vecumā, bet pēdējos gadus mūziķis regulāri uzstājās koncertzālēs visā pasaulē - «Carnegie Hall», «Royal Albert Hall», Sidnejas Operā, Vašingtonas «Kennedy Center», kā arī Briseles «Palais des beaux-arts» un Vīnes Mocarta namā. Viņš ir komponējis vairākus koncertus sārodam ar orķestri, sadarbojas ar daudziem simfoniskajiem orķestriem visā pasaulē, ieskaitot Francijas Nacionālo orķestri, Skotijas, «Britten Sinfonia», Stenfordas, Honkongas, kā arī Taipejas orķestri.

«Iespēja ko tādu dzirdēt klātienē tiek dota tikai reizi dzīvē, un to nevajag laist garām,» uzskata sārodists Sergejs Akašs Ancupovs, Ustada māceklis un Rīgā izveidotās Indijas mūzikas skolas «Sarasvati» vadītājs.

Interesenti biļetes, kuras maksā no 20 līdz 100 eiro, uz koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un mājaslapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu