Kanjem Vestam piešķirs MTV Mūzikas video balvu par mūža ieguldījumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Gaidāmajā MTV Mūzikas video balvu ceremonijā amerikāņu reperim Kanjem Vestam (Kanye West) pasniegs balvu par mūža ieguldījumu. Ar apbalvojumu tiks godināti viņa «inovatīvie videoklipi, leģendārās uzstāšanās un ietekme uz mūziku, mākslu, modi un kultūru».

Maikla Džeksona avangarda video balva ir ceremonijas augstākais apbalvojums. Iepriekšējos gados to saņēmuši tādi mūziķi kā Madonna, Bejonsē, Britnija Spīrsa, Džastins Timberleiks un «The Rolling Stones».

MTV Mūzikas video balvu pasniegšana notiks 30. augustā. Nominācijās dominē amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta, kura izvirzīta deviņās kategorijās. Tikmēr britu dziedātājs Eds Šīrans ieguvis sešas nominācijas, tostarp «Gada video» par dziesmas «Thinking Out Loud» klipu.

Pa piecām nominācijām saņēma Bejonsē, Kendriks Lamars un Marks Ronsons.

Ceremoniju vadīs skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa, kura pagājušogad saņēma «Gada video» apbalvojumu par videoklipu «Wrecking Ball».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu