Adeles jaunais albums iznāks novembrī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Saskaņā ar amerikāņu mūzikas žurnāla «Billboard» rīcībā esošo informāciju britu dziedātājas Adeles ilgi gaidītais albums iznākšot šī gada novembrī, vēsta laikraksts «The Guardian». 27 gadus vecā Adele solīja, ka jaunais ieraksts «25» tikšot izdots jau 2014. gada maijā. Taču no albuma joprojām nav ne miņas, un dziedātājas pārstāvji atsakās komentēt kārtējās baumas par iznākšanas datumu.

«Billboard» raksta, ka jaunā albuma tapšanā piedalījušies vairāki dziesmu autori un producenti. To vidū ir producents «Danger Mouse», kā arī dziesmu autori Makss Mārtins, Raiens Teders un Tobiass Džeso jaunākais.

Adeles iepriekšējais ieraksts «21» pārliecinoši sasniedzis desmitgades visvairāk pārdotā albuma statusu. Tas sasniedza mūzikas topu virsotnes vairāk nekā 30 valstīs, kā arī atnesa Adelei vairākas «Grammy» un BRIT balvas.

Lielbritānijā Adeles «21» ir simtgades visvairāk pārdotais albums. Lai arī tas iznāca jau 2011.gadā, Lielbritānijā šī gada pirmajos trīs mēnešos tika pārdoti 4,7 miljoni eksemplāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu