Februārī Rīgā koncertēs smagā metāla grupa «Manowar»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sebastian Konopka

Koncertzālē «Palladium» 9. februārī notiks smagā metāla grupas «Manowar» koncerts, kas Rīgā uzstāsies savas tūres «Gods and Kings World Tour 2016» laikā, informēja koncerta rīkotāju pārstāvis Ļevs Berezins.

(precizēts)

Albums Kings of Metal kļuvis par vienu no galvenajiem grupas vēsturē, joprojām ierindojoties starp populārākajiem un pieprasītākajiem. Žurnāls Metal Hammer ievietoja Kings of Metal TOP 200 visu laiku labāko muzikālo krājumu sarakstā. Savukārt Gods Of War, kas tika izdots 2007. gadā, kļuva par pirmo, konceptuālo disku sērijā, kas veltīti mitoloģijai.

Grupa sola vēl lielāku jaudu nekā iepriekšējā tūrē Kings Of Metal.

«Manowar», kas uz skatuves ir pavadījuši vairāk nekā 30 gadus, ir pazīstami ar savu kara tematiku, īstu roku un skandināvu mitoloģijas iedvesmu. Grupa ir arī Ginesa rekorda ieguvēja kā «Visskaļākā koncertu grupa pasaulē».

Interesants fakts ir arī tas, ka speciāli grupas bundziniekam ir izveidota īpaša bungu sistēma no nerūsējoša tērauda, jo parastas bungas nevarētu izturēt pat vienu «Manowar» koncertu.

Biļetes uz Rīgā gaidāmo grupas koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu