Rīgā pianists Skots Bredlijs un «Postmodern Jukebox»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. maijā koncertzālē «Palladium» uzstāsies pianists Skots Bredlijs kopā ar mūziķu apvienību «Postmodern Jukebox», kas nodarbojas ar mūsdienu hitu transformēšanu 20.-60.gadu mūzikas stilā, informē «First Baltic International» pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Grupas sauklis ir «Viss jaunais var kļūt par stilīgu veco».

Pianists Bredlijs ir kļuvis par starptautisku sensāciju, ievietojot «YouTube» kopīgi ar «Postmodern Jukebox» radītās mūsdienu hitu transformācijas. Starp tām ir 50. gadu stilā aranžētā Mailijas Sairusas «We Can't Stop» un 20. gadu skanējumu ieguvusī «Coolio» «Gangsta's Paradise», bet Nikijas Mināžas «Anaconda» pārtapusi par kantri stila melodiju.

Apvienība izdevusi albumu «Twist is the New Twerk» un jau rudenī dosies pasaules koncertturnejā, kas sāksies ASV, bet jau nākamā gada pavasarī mūziķi sniegs koncertus Eiropā.

Kā stāsta Kārkliņš, liels pieprasījums pēc biļetēm vairākus mēnešus pirms uzstāšanās ir Prāgā un Varšavā, bet Vīnē koncerta biļetes jau izpārdotas.

Biļetes uz koncertu Rīgā būs pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un tīmekļa vietnē «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu