«Bloc Party» jaunā sastāvā atgriežas ar jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu rokgrupa «Bloc Party» pēc trīs gadu klusēšanas laiž klajā jaunu singlu «The Love Within», kā arī iepazīstina ar jauno sastāvu. Tiek gatavots arī jauns albums ar nosaukumu «Hymns».

No grupas oriģinālā četru mūziķu sastāva gada sākumā bija atlikuši divi - solists Kele Okereke un ģitārists Rasels Lisaks (Russell Lissack). 2013. gadā grupu pameta bundzinieks Mets Tongs (Matt Tong), kuru pēdējos koncertos aizstāja «Hot Chip» bundziniece Sāra Džounsa, bet šā gada martā par aiziešanu no «Bloc Party» tviterī paziņoja basists Gordons Moukss (Gordon Moakes).

Šobrīd grupā pieņemti divi jauni dalībnieki - bijušais grupas «Menomena» bassts Džastins Hariss (Justin Harris) un 21 gadu vecā bundziniece Lusija Bārtla (Louise Bartle).

Jaunā dziesma ir daudz elektroniskāka par agrīnajiem «Bloc Party» ierakstiem un tuvinās Kele soloierakstu skanējumam.

Topošo ierakstu Kele raksturojis kā «vismaigāko mūziku, kāda mums jebkad bijusi. Tas izklausās lieliski, ja es tā pats varu teikt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu