Klajā nāk grupas «Hurts» jaunais albums «Surrender»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šodien, 9. oktobrī, oficiāli klajā nāk britu sintpopa dueta «Hurts» jaunākais albums «Surrender». Pirmais singls «Some Kind of Heaven» no tai laikā vēl topošā albuma iTunes vietnē bija pieejams 31 .jūlijā, un līdz šodienai grupa bija pakāpeniski iepazīstinājusi ar piecām kompozīcijām.

«Hurts» sāka darbu pie jauna materiāla sacerēšanas uzreiz pēc izpārdotās 2013. gada koncertturnejas un turpināja to visu pagājušo gadu tik dažādās zemeslodes vietās kā Ivisa, Ņujorka, Montrē, Losandželosa un Šveices Alpi.

Grupa atkal sadarbojās ar zviedru producentu Jonasu Kvantu, kā arī nolēma pieaicināt godalgotos (Grammy) profesionāļus Stjuartu Praisu (Madonna, The Killers) un Arielu Rehšteidu (Vampire Weekend, Haim), kas palīdzēja radīt tik ļoti gaidīto dueta trešo albumu.

Šī būs «Hurts» atgriešanās pēc viņu lieliskā otrā albuma «Exile» (UK Top 10) un pasaules topus iekarojušā Nr. 1 singla «Under Control», kas sacerēts kopā ar Kalvinu Harisu un Alesso.

Kopš savas debijas 2010. gadā duets «Hurts» pārdevis kopumā 1,2 miljonus albumu un 2 miljonus singlu kopiju. Kā arī vairāk nekā 250 000 biļešu uz saviem koncertiem visā pasaulē. Pateicoties pārdoto ierakstu skaitam, grupa oficiāli saņēmusi dubulta Platīna statusu Vācijā un Somijā, Platīnu - Polijā, Šveicē un Krievijā, bet Zeltu - Lielbritānijā un Austrijā.

«Surrender» tūres ietvaros Hurts Rīgā uzstāsies 2016. gada 1. martā. Biļetes: www.bilesuserviss.lv

Lūk, albuma «Surrender» iekļauto dziesmu saraksts

1. Surrender

2. Some Kind of Heaven

3. Why

4. Nothing Will Be Bigger Than Us

5. Rolling Stone

6. Lights

7. Slow

8. Kaleidoscope

9. Wings

10. Wish

Deluxe versijā vēl papildus:

11. Perfect Timing

12. Weight of the World

13. Policewoman

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu