Dženetai Džeksonei vēsturiska uzvara

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Muzikālās Džeksonu dzimtas jaunākā atvase - dziedātāja Dženeta Džeksone (Janet Jackson) laidusi klajā savu pirmo albumu pēc septiņu gadu pārtraukuma. Albums ar nosaukumu «Unbreakable» šonedēļ iekarojis pieprasītāko ASV mūzikas albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Albums, kuru klajā laiž Džeksones nodibinātā ierakstu kompānija «Rhythm Nation Records», kas atrodas «Bertelsmann Music Group» paspārnē, nedēļas griezumā Amerikā pārdots 116 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Šis ir jau septītais numur 1 panākums Džeksones karjerā. Šajā statistikas rādītājā viņa ir 3. vietā aiz Madonnas un Barbras Streizandes.

49 gadus vecās Džeksones pēdējais albums bija 2008. gadā iznākušais «Discipline».

Džeksones karjera aizsākās 80. gadu vidū. Viņas pazīstamākie hiti ir «What Have You Done for Me Lately», «That's the Way Love Goes» un «All for You».

«The Weeknd» ar «Beauty Behind the Madness» no 5. vietas pakāpies uz 2 (73 000).

Kanādiešu repera Dreika (Drake) un amerikāņu repera Future (Nayvadius DeMun Wilburn) pārsteiguma albums «What a Time to Be Alive» (Cash MONEYand Epic Records) noslīdējis uz 3. vietu (65 000).

Pagājušās nedēļas līderis - nesen motoavārijā iekļuvušais reperis vienacis «Fetty Wap» (īstajā vārdā Willie Maxwell II) ar albumu «Fetty Wap» (RGF/300 Entertainment) nedēļas griezumā Amerikā pārdots 129 000 vienību. Līdz ar to 4. vieta.

Dziedātāja Tamāra Brekstone (Tamar Braxton), dziedātājas Tonijas Brekstones jaunākā māsa, topā debitē 5. vietā ar plati «Calling All Lovers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu