Viļņā uzstāsies «Slipknot»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Viļņā, «Siemens» arēnā, ar vienīgo šovu Baltijā 23. janvārī uzstāsies ņūmetāla zvaigznes «Slipknot» no ASV, informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

«Slipknot» mūzika ir bezkompromisa un agresīva roka iemiesojums, norāda Kārkliņš. Viņu ieturētais tēls ir ekstravagants, spīdošs un noslēpumains - viņu sejas koncerta laikā vienmēr klāj maskas. Pirms diviem gadu desmitiem dibinātā apvienība joprojām ir viens no populārākajiem kolektīviem metāla mūzikas žanrā.

«Slipknot» video «Duality» mūzikas vietnē «YouTube» skatīts jau vairāk nekā 70 miljonu reižu. «Slipknot» astoņas reizes tikuši nominēti «Grammy» balvai un prestižo apbalvojumu saņēmuši par dziesmu «Before I Forget», kura tika atzīta par labāko dziesmu metāla mūzikas žanrā. Grupas koncerti ir pārsteigumu pilni - apmeklētājus sagaida milzīgas dekorācijas, videoprojekcijas, gaismas efekti un fantastiska pirotehnika.

Biļetes uz koncertu Viļņā «Biļešu servisa» kasēs un interneta vietnē «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu