«Palladium» uzstāsies kanādiešu grupa «Three Days Grace»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamā gada janvārī «Palladium» koncertzālē ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies kanādiešu grupa «Three Days Grace», informē koncerta rīkotāju «L Tips Agency» pārstāve Līva Toniņa. «Three Days Grace» ir Ziemeļamerikas alternatīvā hārdroka un postgrandža pārstāvji, kuri klausītājus ar koncertu Rīgā priecēs 26. janvārī.

Grupas koncerts Rīgā notiks viņu jaunā albuma «Human» tūres laikā. Koncertā skanēs ne tikai dziesmas no grupas jaunā albuma, bet arī pazīstamākie četru iepriekšējo albumu hiti, piemēram, «I Hate Everything About You», «Never Too Late», «Animal I Have Become» un citi.

Grupu 1997. gadā Ontario provinces pilsētiņā Norvudā dibināja solists un ģitārists Ādams Gontjērs, bundzinieks un bekvokālists Nīls Sandersons un basģitārists Breds Volsts. 2003. gadā viņiem pievienojās un par vadošo ģitāristu kļuva Berijs Stoks.

Mūzikas kritiķi grupas žanra apzīmēšanai izmanto mazliet atšķirīgus mūzikas stilus - alternatīvais hārdroks, postgrandžs, ņūmetāls. Tas tāpēc, ka «Three Days Grace» radošais materiāls nav viendabīgs, vēstīja Toniņa.

Līdz šim grupa izdevusi piecus albumus - katru ar trīs gadu intervālu. Trīs pirmie saņēmuši zelta, platīna un dubultplatīna statusu ASV un Kanādā. Virkne singlu ierindojušies «Billboard Alternative» topā. Grupa četras reizes nominēta Kanādas augstākajai muzikālajai balvai «Juno». Pirmā atpazīstamība tika iegūta ar 2003.gadā izlaisto, grupas vārdā nosaukto albumu. Otrā albuma «One-X» tapšanu 2006. gadā iezīmē grupas dibinātāja Gontjēra smagā cīņa ar zāļu atkarību. 2009.gadā tika izdots trešais albums «Life Starts Now».

Veselības stāvokļa dēļ 2013. gada sākumā Gontjērs atstāja grupu. Basģitārists Volsts solista vietā uzaicināja savu brāli Metu Volstu, kurš pārsteidzoši ātri un labi iekļāvās kolektīvā. Visi kopā viņi radīja grupas šogad klajā laisto albumu «Human», no kura tādas kompozīcijas kā «I Am Machine», «Painkiller» un «Human Race» iezīmē mūziķu pašreizējās izjūtas un skatu uz apkārt notiekošo.

Biļetes uz koncertu būs nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu