«Mumiy Troll» Rīgā ar jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šovakar plkst.20 «Arēnā Rīga» notiks Krievijas grupas «Mumiy Troll» jaunā albuma «Pirātu kopijas» prezentācijas lielkoncerts, informēja koncerta organizatori. Koncertu Rīgā iesildīs īpašie viesi - «The Ghosts» no Anglijas un «DaGamba» no Latvijas.

Oktobra beigās grupa «Mumiy Troll» sāka koncertturneju «Pirate Copies Tour - 2015» Eiropā, uzstājoties Vācijā, bet novembra sākumā viesojoties Baltkrievijā un Čehijā, kā arī Baltijas valstīs, savukārt Īrijā un Lielbritānijā grupa uzstāsies jau decembrī.

«Pirate Copies Tour - 2015» tūres laikā Eiropā vienlaicīgi tiek prezentēti divi grupas jaunākie albumi - «Pirātu kopijas» krievu valodā un «Mailbu Alibi» angļu valodā. Jaunā koncertprogramma līdz šim prezentēta tikai Maskavā, Pēterburgā un Vladivostokā, Eiropa ar jauno koncertprogrammu tiek iepazīstināta rudenī. Katrs grupas «Mumiy Troll» koncerts piedāvā skatīt un iepazīt unikālu scenogrāfijas autordarbu programmu, stāsta organizatori.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu