«The Sound Poets» aicina uz koncertu vēl šovakar, 26. novembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl tikai šovakar populārā latviešu grupa «The sound poets» aicina uz vienu no saviem koncertiem koncertzālē Palladium. Biļetes vēl ir piejamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā. Vakar grupa pēc koncerta pārsteidzot savus skatītājus, pasniedzot viņiem āra drēbes - saņēma daudz komplimentu par koncerta skanējumu uz vizuālo noformējumu.

Grupas koncerti vienmēr ir dziļi aizkustinoši un katra tā dziesma veido savu stāstu. Šajos koncertos grupa piedāvās dziesmas gan no iepriekšējā albuma gan no jaunā albuma «Pulsē», kas iznāca šā gada septembrī. «The sound poets» dalībnieki īpaši uzsver jaunā albuma dziesmu radīšanu - tā vietā, lai, kā ierasts, albumu radītu studijā, grupa devās uz kādu māju Jumurdas ezera krastā, kur tapa jaunais materiāls.

Novērtēt jauno dziesmu skanējumu un pārsteigumus, ko grupa sarūpējusi saviem pastāvīgajiem klausītājiem, Tu varēsi jau trešdien un ceturtdien koncertzālē «Palladium», Rīgā.

Biļetes uz 26. novembra koncertu joprojām iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā. Pavisam plānoti trīs koncerti.

Pirkt biļeti

Albums «Pulsē» iznāca 2015. gada 18. septembrī, un to iespējams iegādāties lielākajās mūzikas tirdzniecības vietās visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu