Nākamvasar Viļņā jauns deju mūzikas festivāls «Summerburst»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nākamvasar, 11. un 12. jūnijā, Lietuvā pirmo gadu notiks deju mūzikas festivāls «Summerburst» ar Kaigo (Kygo), Devids Geta (David Guetta) un daudziem citiem populāriem dīdžejiem. Tas būs divu dienu pilsētas festivāls, kurš norisināsies Viņģa parkā Viļņā. «Summerburst» uzstāsies aktuālākās deju mūzikas zvaigznes no visas pasaules.

«Vasara sākas šeit» - skan deju mūzikas festivāla «Summerburst» sauklis. Viņģa parkā divas dienas un naktis vairāk nekā 20 spilgtākās deju mūzikas zvaigznes radīs fantastisku atmosfēru - dalību festivālā jau apstiprinājuši tādi grandi kā Devids Geta un Kaigo, un drīzumā tiks izziņoti nākamie mākslinieki.

11. jūnijā uz festivāla skatuves kāps Kaigo - norvēģu dīdžejs un producents, kura hits «Firestone» mūzikas vietnē «YouTube» skatīts jau vairāk nekā 100 miljonus reižu, bet «Spotify» tas var lepoties 275 miljoniem atskaņojumu.

12. jūnijā festivālā uzstāsies Devids Geta - franču dīdžejs, kurš karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 40 miljonus ierakstu, un producents ar milzīgu fanu armiju. 2011. gadā Geta tika atzīts par pasaulē labāko dīdžeju un nu jau vairākus gadus nemainīgi atrodas labāko dīdžeju topa virsotnē.

Festivāls, kas ik gadu piesaista lielākās elektroniskās deju mūzikas zvaigznes, dīdžejus un vairāk nekā 100 tūkstošus apmeklētāju, pirmo reizi notiks ārpus Zviedrijas.

Pārrunas norisinājās vairāku gadu garumā, līdz beidzot tas ir noticis - festivāls notiks arī Baltijā.

Tūkstošiem deju mūzikas cienītāju būs iespēja baudīt grandiozo notikumu Viļņā. Milzīgas skatuves tiks uzbūvētas vienā no zaļākajām vietām pilsētā - Viņģa parkā, tās papildinās jaudīgas skaņu iekārtas, fantastisks apgaismojums un pazīstamākie izpildītāji.

Good time with Ed Sheeran @xslasvegas

A photo posted by David Guetta (@davidguetta) on

«Summerburst» - tās ir divas dienas un naktis eiforijas, deju ritmi un neaizmirstama pieredze! Biļetes uz festivālu no 1. decembra būs pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu