Atslodzei - Adele, Džimijs Falons un «The Roots»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Savā jaunā albuma «25» veicināšanas ietvaros britu dziedātāja Adele paviesojusies populārajā Džimija Falona (Jimmy Fallon) šovā, kurā kopā ar Falona šova grupu - hiphopa kolektīvu «The Roots» un pašu Falonu kopīgi uzdziedāja savu aktuālo grāvējbalādi «Hello». Tas viss izdarīts ar bērnu mūzikas instrumentiem - šeikeri banāna formā, ukuleli, metalofonu un pat spēļu telefonu.

Adeles jaunais albums «25» pirmajās dienās ASV jau gandrīz sasniedzis 4 miljonus pārdotu albuma kopiju, vēsta «Nielsen Music». Šie pārdošanas apjomi parāda, ka Adeles albums pārspēs rekordistus - dziedātāja Džastina Timberleika grupas «NSYNC» 2000. gada albuma «No Strings Attached» rādītājus. Puišu grupa pirmajā nedēļā pārdeva 2,4 miljonus albuma kopiju.

Šos panākumus dziedātāja sasniegusi par spīti tam, ka nav ļāvusi savu albumu izplatīt straumēšanas platformās.

36 koncertu turneja

Tiek ziņots, ka Adele nākamgad arī dosies Eiropas koncertturnejā. Dziedātājas koncertturneja sāksies ar koncertu Belfāstā 29. februārī. Viņa uzstāsies gan Lielbritānijā, gan Francijā un Beļģijā, kopā sniedzot 36 koncertus.

Adeles jaunākais albums iznāca 20. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu