«Slaves» sola pārtraukt koncertus, ja pamanīs uzmākšanos sievietēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu rokgrupa «Slaves» solījusi nekavējoties pārtraukt koncertus, ja fanu vidū tiks pamanīta uzmākšanās sievietēm. «Tu neesi gaidīts mūsu koncertos, ja esi viens no tiem vīriešiem,» sacīja grupas 23 gadus vecais bundzinieks Īzaks Holmans. «Vai tev nav bijusi māte vai māsa? Ko tu dari?»

Lielbritānijā tika nodibināta organizācija «Girls Against», jo piecas pusaudzes atklāja, ka piedzīvojušas seksuālu uzmākšanos «Slaves» koncertos. Grupa publicēja paziņojumu sociālajā tīklā «Facebook», kurā nosodīja tādu rīcību.

Grupas dalībnieki arī solīja, ka turpmākajos koncertos apsardzē būšot vismaz viena sieviete. «Kad meitene vēršas pie apsarga vīrieša, varbūt viņš to neuztvers gana nopietni,» teica Holmans. «Sūdzības varētu nesasniegt dzirdīgas ausis, tāpēc domājām, ka sieviešu iekļaušana apsardzē liks meitenēm justies pasargātākām.»

«Slaves» dalībnieki Holmans un Lorijs Vinsents (Laurie Vincent) bija plānojuši tikties ar «Girls Against» dibinātājām koncertā Glāzgovā, taču grupai nācās atcelt koncertturneju, kad bundzinieks savainoja plecu.

«Slaves» vairākkārt pārtraukuši koncertus, ja fanu pūlī izcēlušās nekārtības. «Mēs būsim modri. Esam sākuši dziesmu starplaikos atgādināt, ka vajag cienīt vienam otru un palīdzēt citiem,» norāda Holmans (Isaac Holman).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu