Adele: Daži deviņgadīgi bērni pat nezina, kas ir CD

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Britu popzvaigzne Adele nolēmusi savu jauno albumu neizdot straumēšanas pakalpojumos, jo bērni vairs nezinot, kas ir kompaktdisks. Adeles jaunākais ieraksts «25» nāca klajā 20. novembrī. Dziedātāja to izdeva CD formātā, taču neļāva straumēt tādos populāros pakalpojumos kā «Spotify» un «Apple Music».

«Ak, tā droši vien ir nākotne,» Adele sarūgtināti norādīja intervijā žurnālam «Rolling Stone». «Es pazīstu deviņgadīgus bērnus, kuri nezina, kas ir, sasodīts, CD! Manās mājās kompaktdiski izlikti redzamā vietā. Varbūt nākotnē gaidāma CD atgriešanās, tāpat kā tas notika ar vinila skaņuplatēm. Varbūt tas notiks pat ar audiokasetēm, lai tikai visiem ieriebtu! Man joprojām ir visas manas «Destiny's Child» kasetes.»

Adele atzina, ka nepieļaut jaunā albuma straumēšanu esot izlēmusi «gandrīz pēdējā mirklī».

Adeles albums «25» sasniedzis vairākus pārdošanas rekordus. Tas ir pirmajā nedēļā pēc iznākšanas ASV tirgū pārdotākais ieraksts, jo nopirkti 3,38 miljoni eksemplāru. Savukārt Lielbritānijā nedēļas laikā pārdoti vairāk nekā 800 000 eksemplāru, kas ir augstākais pirmās nedēļas pārdošanas rādītājs britu mūzikas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu