7 karstākie nedēļas videoklipi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kopš 20. novembra, kad klajā laists britu dziedātājas Adeles jaunākais albums «25», daudziem, iespējams, radies iespaids, ka nekas cits mūzikas industrijā nenotiek - tik ļoti izteikta ir Adeles dominance pasaules mūzikas topos. Tomēr bez Adeles «Hello!» pēdējās dienās izdoti daudzi interesanti jauni videoklipi, no kuriem pamanāmākais šķiet grupas «Coldplay» asprātīgais video ar pērtiķiem. Lūk, vēl šis tas interesants.

 
Santigold un iLoveMakonnen
Santigold un iLoveMakonnen Foto: Ekrānuzņēmums

Santigold un iLoveMakonnen «Who Be Lovin' Me»

Pirms četrām dienām publiskots pirmais singls un video no amerikāņu dziedātājas Santigold (agrāk - Santogold) trešā studijas albuma «99¢». Dziesmu «Who Be Lovin' Me» producējis Zeds Dead, un tajā kā viesmākslinieks piedalās reperis ILoveMakonnen.

39 gadus vecās mākslinieces klipā redzami vairāki citi slaveni reperi - Meek Mill, Big Sean, Earl Sweatshirt, De La Soul u.c., kas izklaidējas, braukājot ar golfa mašīnītēm pa Filadelfijas ielām.

Jaunais albums, kas seko 2012. gada platei «Master of My Make-Believe» (skat. recenziju), klajā nāks 2016. gada 22. janvārī.

Atgādinām, ka dziedātāja, kas īstajā vārdā ir Šantija Vaita (Santi White), 2009. gadā mainīja savu skatuves vārdu, lai izvairītos no tiesu darbiem ar režisoru Santo Viktoru Rigatuso, kas bija radījis kinolenti «Santo Gold's Blood Circus».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Tame Impala «The Less I Know The Better»

Austrālijas roka kolektīvs «Tame Impala» («Pieradināta antilope»), kas būtībā ir viena cilvēka - perfekcionista Kevina Pārkera (Kevin Parker) studijas projekts, laidis klajā jaunu video dziesmai «The Less I Know The Better», kas ņemta no aktuālā albuma «Currents» (skat. recenziju).

Klips varētu būt murgaina, feministiska versija par Britnijas Spīrsas dziesmas «Baby One More Time» klipu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Coldplay «Adventure Of A Lifetime»

Pirms jaunā albuma «A Head Full Of Dreams» izdošanas 4. decembrī, britu grupa laidusi klajā asprātīgu dziesmas «Adventure Of A Lifetime» klipu. Tajā galvenajā lomā iejutušies pērtiķi. Visas kustības ir pašu mūziķu radītas, tās animācijā pārvērtusi studijas «Imaginarium» komanda.

Šeit detalizētāks ieskats sarežģītā klipa tapšanā

 
Foto: Ekrānuzņēmums

!!! «Ooo»

Sakramento diskopanki (disco-punk vai dance-punk) «!!!», kuru uzstāšanos varējām baudīt pirms diviem gadiem Salacgrīvas festivālā, šogad laiduši klajā izteikti dejisku skaņuplati «As If» (skat. recenziju). Vienam no albuma skaņdarbiem «Ooo» tapis «Zvaigžņu karu» iedvesmots klips.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

CHVRCHES «Empty Threat»

Glāzgovas sintpopa, elektropopa apvienība «CHVRCHES» laidusi klajā savā jaunākā albuma «Every Open Eye» (skat. recenziju) aktuālo singlu «Empty Threat».

Klipā redzama tumšās drēbēs tērptu gotu grupiņa, kas dodas uz vietējo ūdens atrakciju parku. Galvenā klipa gotu meitene ir ļoti līdzīga «CHVRCHES» (izrunā kā «churches») solistei Lorenai Meiberijai (Lauren Mayberry)

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Pusha T «Untouchable»

Viens no hiphopā cienītākajiem reperiem Pusha T laidis klajā dziesmas «Untouchable» video. Dziesma ir viens no jaunā albuma «King Push» vēstnešiem.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

John Cale «Close Watch»

Viens no leģendārās grupas «The Velvet Underground» līderiem Džons Keils (John Cale, 73) izdevis jau agrāk publicētas dziesmas «Close Watch» jaunu video. Dziesma pirmo reizi atrodama 1975. gada albumā «Helen Of Troy», vēlāk iekļauta arī 1982. gada albumā «Music For A New Society». Plānots, ka 2016. gadā Keils pārizdos «Music For A New Society». Jaunajā dziesmas versijā dzirdama arī «Dirty Projectors» dziedātājas Amberas Kofmenas (Amber Coffman) balss. Klipā Keils un Kofmane dienas vidū apmeklē kādu dīvainu masku balli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu