«Eagles of Death Metal» citus mūziķus aicina uz labdarību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu rokgrupa «Eagles of Death Metal» aicinājusi citus mūziķus ierakstīt kaverversijas, lai ieņēmumus varētu novirzīt terora aktos Parīzē cietušajiem veltītām labdarības organizācijām, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Grupas dibinātājs Džošs Homijs atklātā vēstulē aicinājis «mūsu draugus ziedot savu laiku, talantu un labsirdību». Viņš aicina citas grupas ierakstīt «Eagles of Death Metal» dziesmas «I Love You All the Time» versijas, bet ar tām nopelnīto naudu ziedot labdarībai.

«Visus ienākumus no katras pārdotās kaverversijas apņemamies novirzīt «The Sweet Stuff» fondam,» raksta 42 gadus vecais Homijs.

Pagaidām dziesmas versijas ierakstījušas grupas «My Morning Jacket» un «Deen Ween Group».

Labdarības organizācija «The Sweet Stuff Foundation» tika nodibināta, lai palīdzētu mūziķiem un skaņu inženieriem, kā arī viņu ģimenēm slimību vai invaliditātes gadījumā.

Kā jau ziņots iepriekš, 89 cilvēki 13. novembrī gāja bojā amerikāņu rokgrupas «Eagles of Death Metal» uzstāšanās laikā koncertzālē «Bataclan». Mirušo vidū bija brits Niks Aleksandrs, kurš tirgoja preces ar «Eagles of Death Metal» simboliku, kā arī trīs ierakstu kompānijas darbinieki. Neviens no grupas dalībniekiem ievainots netika. Kopumā teroraktos Parīzē gāja bojā 130 cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu