Bovija fani nav sajūsmā par Kanjes Vesta ieceri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Tūkstošiem cilvēku parakstījuši petīciju pret amerikāņu repera Kanjes Vesta ieceri izveidot leģendārajam mūziķim Deividam Bovijam veltītu piemiņas albumu. Šonedēļ medijos izskanēja ziņas, ka Vests plānojot izdot albumu ar Bovija dziesmu kaverversijām.

Vests bija starp pirmajām slavenībām, kas publiski pieminēja Boviju pēc viņa nāves. Reperis nosauca Boviju par «vienu no maniem lielākajiem iedvesmas avotiem».

«Dažas būs kaverversijas, kurās Kanje dziedās. Citās dziesmās viņš repos savu tekstu virsū Bovija mūzikai,» vārdā nenosaukts informācijas avots klāstīja britu avīzei «The Daily Star». «Viņš apņēmies turpināt Deivida iesākto, esot mūzikas novatoram. Viņš saka, ka viņam nodota lāpa.»

Internetā tika ierosināta petīcija, kurā Bovija fani ar saviem parakstiem iebilst pret Vesta iespējamo ieceri.

«Deivids Bovijs bija starp 20. un 21. gadsimta svarīgākajiem mūziķiem. Ļaut Kanjem Vestam to izbojāt - tā būtu zaimošana,» teikts petīcijas pieteikumā.

Petīciju parakstījuši apmēram 5000 cilvēki. Tas ir ievērojami mazāk nekā 100 000 cilvēku parakstītā petīcija ar mērķi nepieļaut Vesta uzstāšanos Glastonberijas festivālā pagājušā gada vasarā.

Taču Vesta pārstāvis amerikāņu tenku portālam TMZ teicis, ka reperis neplānojot ierakstīt Bovijam veltītu albumu, taču šogad gaidāms jauns Vesta ieraksts ar paša sacerētām dziesmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu