Glastonberijas festivālā uzstāsies britu rokgrupa ELO

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu rokgrupa ELO spēlēs Glastonberijas mūzikas festivālā, paziņojusi pasākuma rīkotāja Maikla Īvisa meita Emīlija. Grupa uzstāsies mūzikas leģendām atvēlētajā vietā un laikā, kurā iepriekšējos gadus uzstājušies tādi mūziķi kā Laionels Ričijs, Dollija Pārtone un Pols Saimons. Parasti uz mūzikas zvaigžņu koncertiem pulcējas vislielākais klausītāju skaits.

«Jā! ELO spēlēs šī gada Glastonberijas festivālā svētdien tējas laikā. Nevaru sagaidīt!» tvītoja Īvisa.

Grupu «Electric Light Orchestra» 1970. gadā nodibināja mūziķi Rojs Vuds un Džefs Lins. Grupa izjuka 1988. gadā, kad visā pasaulē bija pārdoti apmēram 50 miljoni tās ierakstu.

Linns 2010. gadā atgriezās ar nosaukumu «Jeff Lynne's ELO», kurā bez viņa spēlēja mūziķis Ričards Tendijs. 2015. gadā iznāca jauns grupas albums, kā arī tika paziņots par Eiropas koncertturneju 2016. gadā.

«Electric Light Orchestra» pazīstamākie hiti ir «Mr. Blue Sky», «Sweet Talkin' Woman» un «Livin' Thing».

Īvisa sola, ka šogad Glastonberijas mūzikas festivālā būšot daudz sieviešu dzimuma izpildītāju.

Festivāla galvenie izpildītāji vēl nav atklāti. Taču tiek prognozēts, ka tie varētu būt «Coldplay», «Muse» vai dziedātāja Adele.

Glastonberijas mūzikas festivāls norisināsies no 22. līdz 26. jūnijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu