Jusufs Islāms (Cat Stevens) atgriezīsies ar jaunu albumu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātājs Jusufs Islāms, kas agrāk bija pazīstams ar vārdu Kets Stīvenss (Cat Stevens) un septiņdesmitajos gados pārtrauca darboties mūzikas biznesā, atgriežas ar jaunu albumu, cerot ar to izveidot tiltu starp islāmu un Rietumiem.

Dziedātājs pievērsās islāmam un atteicās no iepriekšējā vārda 1977.gadā, pametot mūzikas industriju pēc tādu hitu kā "Moonshadow" un "Peace Train" izdošanas.

Nesen viņš atkal nonāca mediju uzmanības lokā, kad viņam tika liegts iebraukt ASV. Uzskatot viņu par "iespējamo teroristu", varasiestādes novirzīja viņa izmantotās aviokompānijas lidmašīnu citā virzienā.

"Tolaik, 1979.gadā bija simtiem iemeslu pamest mūzikas industriju - ne tikai tāpēc, ka es biju atradis meklēto garīgajā jomā. Šodien ir, iespējams, simt viens labs iemesls, kāpēc man šķiet pareizi atkal radīt mūziku un dziedāt par dzīvi šajā trauslajā pasaulē," izteicās Islāms.

Pagaidām vēl nenosaukto albumu paredzēts izlaist rudenī ar "Universal Music" ierakstu kompānijas "Polydor" starpniecību. Tā producents ir Riks Novelss, kurš ir strādājis arī ar tādām mūzikas zvaigznēm kā Madonna un Daido.

"Daudz kas ir mainījies, bet šodien es esmu unikālā stāvoklī kā spogulis, caur kuru musulmaņi var redzēt Rietumus un Rietumi var redzēt islāmu," piebilda Islāms.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu