Lielbritānijas topā - Zeina Malika un Deivida Bovija nedēļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Aptuveni pirms gada Zeins Maliks (Zayn Malik) pameta pasaules populārāko popgrupu «One Direction», taču jau šonedēļ viņš laidis klajā savu pirmo solo singlu «Pillowtalk», kas pārliecinoši iekarojis Apvienotās Karalistes singlu top 40, ziņo «nme.com».

The Official Charts Company piektdien ziņo, ka 23 gadus vecā dziedātāja jaunā dziesma pārdota 112 000 vienību apmērā. Dziesma ir pirmais vēstnesis no 25. martā gaidāmā pirmā solo albuma «Mind of Mine». Tas iznāks tieši tajā pašā datumā, kad Maliks paziņoja par aiziešanu no «One Direction».

Tikmēr Deivids Bovijs albumu topā 1. vietā nomainījis pats sevi. Pirmsnāves albums «Blackstar» (ISO/Columbia/Sony) zaudējis 1. vietu (noslīdējis uz 2.) un sev priekšā palaidis izlasi «Best of Bowie» (Parlophone/Warner Music).

3. vietā jaunums - austrāliešu dziedātāja Sia (pilnā vārdā Sia Kate Isobelle Furler) ar «This Is Acting» (Monkey Puzzle/RCA/Sony).

Adeles dižpārdoklis «25» noslīdējis uz 4. vietu, bet Bībera «Purpose» - uz 5.

Rianas (Rihanna) jaunais albums «Anti» (skat. recenziju), ņemot vērā tradicionālos pārdošanas datus, tikai 7. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu