Rīgā - leģendārā smagā metāla grupa «Manowar»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

9. februārī Latvijā, iespējams, skaļāko koncertu sniegs un koncertzāli satricinās amerikāņu skaļākā smagā metāla grupa «Manowar». Koncertzālē «Palladium» grupa koncertēs savas jaunākās turnejas «Gods and Kings World Tour 2016» ietvaros un sniegs Latvijas smagās mūzikas cienītājiem neaizmirstamu uzstāšanos.

Grupa «Manowar» dibināta 1980. gadā Amerikā, kur tā tiek uzskatīta par vienu no smagā metāla kulta grupām, taču ievērojamāko popularitāti tā ieguvusi tieši Eiropā. «Manowar» slavena ar dziesmu vārdiem, kuriem raksturīgas tādas tēmas kā fantāzija, karš, bruņniecība, mitoloģija (īpaši skandināvu). Grupu raksturo arī tās skaļais un spēcīgais skanējums, kas reģistrēts Pasaules Ginesa rekordu grāmatā kā skaļākais priekšnesums pasaulē. Grupai pieder arī vēl viens Ginesa rekords – ilgākais smagā metāla koncerts (5 stundas un 1min.), kas apliecina grupas jaudu un nepārspējamo atdevi dzīvajos koncertos.

Rīgā grupa «Manowar» tās vairāk nekā 35 gadu pastāvēšanas laikā viesosies otro reizi. Patiesi smagā metāla fani joprojām uzskata, ka «Manowar» ir viena no leģendārākajām un īstenākajām smagā metāla grupām pasaulē, kas līdz ar laiku spējusi saglabāt patieso, spēcīgo skanējumu. Tas tiek raksturots ar tādiem smagā metāla žanriem kā power metal, speed metal un symphonic metal.

Biļetes uz «Manowar» koncertu pieejamas www.bilesuserviss.lv, kā arī visās «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu