«Young Thug» laiž klajā jaunu miksteipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Īpatnējais, melodiski deklamējošais Atlantas reperis ar skatuves vārdu Young Thug* 5. februārī laidis klajā jaunu miksteipu «I'm Up», ziņo ārvalstu prese.

Young Thug, īstajā vārdā Džefrijs Viljamss, ir viens no neprognozējamākajiem šābrīža reperiem. Vēl tikai pāris dienu pirms miksteipa izdošanas tā nosaukums bija cits - «Slime Season 3», taču, acīmredzot ietekmējoties no Kanjes Vesta, kurš nemitīgi maina sava topošā albuma nosaukumu, Viljamss izlēmis par labu «I'm Up».

Reperis daudz ko aizguvis no sava mentora un elka Lil Veina (Lil Wayne) ne tikai vizuālajā tēlā, bet arī deklamēšanas manierē. Tas dzirdams arī šajās deviņās dziesmās.

Foto: Publicitātes foto

Ievadošā dziesma «F Cancer» (skat. video) tapusi par godu reperim Boosie Badazz, kurš pagājušogad izgāja ķīmijterapijas kursu, ārstējot nieru vēzi. Tajā dzirdams «Migos» reperis Quavo.

Ierakstā piedalās arī Lil Durk, Only Lucci un Young Butta.

Šobrīd vēl nav zināms, kad tad beidzot tiks laists klajā repera pirmais lielais oficiālais debijas albums «HY!£UN35», kura izdošana solīta jau pagājušogad.

* Noziedznieks, slepkava (angļu val.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu