«Hurts» Arēnā Rīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau šovakar, 1. martā, uz Arēnas Rīga skatuves kāps britu sensacionālais sintpopa duets «Hurts», kas Latviju apmeklē savas jaunākās tūres «Surrender» ietvaros. Pēc trīs gadu pārtraukuma «Hurts» atgriežas pie mūsu klausītājiem, lai priecētu ar koncertprogrammu, kurā ietvertas gan jaunā albuma spilgtākās kompozīcijas Surrender, Some Kind of Heaven, Lights, Rolling Stone, Why, Nothing Will Be Bigger Than Us, Wings, gan jau labi zināmie un tik ļoti gaidītie divu iepriekšējo albumu hiti Wonderful Life, Evelyn, Illuminated, Blood, Tears&Gold, Stay, Somebody To Die For, Better Than Love, Miracle u.c.

Turneja sākās ar koncertu 11. februārī Glāzgovā, par kuru «Vada Magazine» apskatnieks raksta sajūsminātu atsauksmi: «Teo ir satriecoši lieliska balss dzīvajā izpildījumā – vērta katra penija, ko esat iztērējuši! Un, tā kā tas bija pilnībā izpārdots koncerts, steidzieties nopirkt biļeti uz kādu vēl pieejamo viņu uzstāšanos. Jūs noteikti to nenožēlosiet!»

Šī ir grupas visu laiku iespaidīgākā koncertturneja, kas sevī ietver uzstāšanās Lielbritānijā, Luksemburgā, Beļģijā, Nīderlandē, Vācijā, Šveicē, Itālijā, Čehijā, Ungārijā, Spānijā, Rumānijā, Austrijā, Polijā, Baltijas valstīs, Ukrainā, Somijā, Krievijā, Baltkrievijā u.c.

Tāpēc «Hurts» atkal ir parūpējušies par īpašu skatuves noformējumu, scenogrāfiju un pats galvenais – nevainojamu muzikālo un vokālo sniegumu.

Kā informēts agrāk, pirms Hurts uzstāsies igauņu trio I Wear* Experiment (IWE), kas šo iespēju ieguva vairāk nekā 40 grupu atlasē. IWE uzstāsies visos trīs Hurts Baltijas koncertos – Rīgā, Tallinā un Viļņā.

Paredzētā vakara gaita

18:30 tiek vērtas Arēnas Rīga durvis

19:30 I Wear* Experiment

20:30 Hurts

Biļetes vēl nopērkamas visās «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu