Pirmo reizi Latvijā – poppanka grupa «Simple Plan»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar, 31. maijā «Palladium» koncertzālē uzstāsies Kanādas poppanka un alternatīvā roka grupa «Simple Plan». Tas būs mūziķu pirmais koncerts Latvijā, un mūsu valstī viņi ieradīsies sava jaunākā albuma «Taking One For The Team» turnejas ietvaros.

Lai arī «Simple Plan» pirmsākumi meklējami 90. gadu beigās, plašāka ievērība tiek gūta līdz ar debijas albuma «No Pads, No Helmets... Just Balls» (2002) iznākšanu. Tajā ietverti četri singli, no kuriem vispopulārākie kļūst «Perfect» un «I’m Just A Kid». Albums zīmīgs arī ar «Blink 182» dalībnieka Marka Hopusa un «Good Charlotte» mūziķa Džoela Madena iedziedātajām partijām.

Kopumā albums pārdots vairāk nekā piecu miljonu lielā tirāžā, kas ir pagaidām grupas sekmīgākais komerciālais sasniegums.

2004. gadā iznāca otrais albums «Still Not Getting Any...», kuru jau producēja atzītais profesionālis Bobs Roks (Metallica, The Offspring, Aerosmith, Bon Jovi, Motley Crue u.c.). Par visveiksmīgākajiem singliem kļūst «Welcome To My Life» un «Untitled (How Could This Happen To Me?)».

Pēc četriem gadiem tiek izdots nākamais albums, kam mūziķi nolemj dot grupas nosaukumu «Simple Plan». Zīmīgi, ka tieši šajā albumā ietvertais singls «When I’m Gone» sasniedz līdz tam lielāko ievērību, iekļūstot UK Top40.

2011. gadā klajā nāk «Get Your Heart On!» - albums, kurā «Simple Plan» atkal sadarbojas ar citiem mūziķiem, tai skaitā Natašu Bedingfīldu. Tā zīmīgākais singls ir «Jet Lag».

Jaunākais grupas veikums «Taking One For The Team» dienas gaismu ierauga šā gada 19. februārī. Patlaban intensīvā rotācijā ir albuma singls «I Don’t Wanna Go To Bed», kurā piedalās arī reperis Nelijs (Nelly).

Karjeras laikā «Simple Plan» divreiz saņēmuši Kanādas prestižāko mūzikas balvu Juno, 6 reizes MuchMusic Video balvu, kā arī NRJ Music, Teen Choice un virkni citu balvu.

Helsinkos un visā Baltijā «Simple Plan» iesildīs daudzsološā somu grupa «Blind Channel». Grupa dibināta 2013. gadā un pārstāv enerģiskas ģitārspēles, elektronikas un izteiktas melodijas sakausējumu ar repa elementiem.

Biētes visās «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu