Ēģiptes muitnieks saķēpājis Braiena Adamsa ģitāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Muitnieks Kairas lidostā saķēpājis dziedātāja Braiena Adamsa ģitāru. Uz viņa antīkās firmas «Martin» akustiskās ģitāras sarkankoka sāna ar zaļu marķieri uzvilkts cipars un kāds vārds arābu valodā.

«Lidostas grafiti no Ēģiptes uz mana 1957. gada «Martin D-18»,» publicējot ģitāras attēlu vietnē «Instagram», rakstīja Adamss.

Viņš aģentūrai AFP stāstīja, ka problēmas ar muitu sākušās jau Kairas lidostā. «Mūsu aparatūru gandrīz neielaida valstī, un, kad tas notika, tā izskatījās šādi,» stāstīja dziedātājs. «Nesagaidījām pilnīgi nekādu atvainošanos,» viņš piemetināja.

Ēģiptes muita norādījusi, ka mūzikas instrumentus parasti atzīmē ar cipariem, izmantojot uzlīmes. «Varbūt tie nebijām mēs?» teikuši muitas pārstāvji.

Ēģiptieši tviterī, smejoties par negadījumu, jokojuši, ka arī Tutanhamona maska ir salīmēta ar superlīmi, tādēļ ir pilnīgi normāli rakstīt uz 60 gadus vecas ģitāras.

Adamss norādījis, ka ļaunu prātu neturēs, un atgriezīsies Ēģiptē.

Pērn Adamss tviterī sūdzējās, ka kompānija «Air Canada» uzķēpājusi ciparus uz viņa ģitāras ar melnu krāsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu