Motley Crue solists nogāžas no skatuves (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Diezgan bēdīgi koncerts Atlantā beidzies "Motley Crue" dziedātājam Vinsam Neilam, kurš nav spējis noturēt līdzsvaru un nogāzies no skatuves, traumējot kāju.

Trauma nav ļoti nopietna – kā savā interneta mājaslapā vēsta pati grupa, Vinss daļēji sastiepis muskuli un pēc vienas nakts slimnīcā kopā ar grupu devies un Memfisu Tenesī štatā, kur paredzēta nākamā "Motley Crue" uzstāšanās.

AP raksta, ka negadījums noticis brīdī, kad mūziķis noliecies pār skatuves malu, lai uzdziedātu kopā ar publiku. Šajā brīdī viņš paslīdējis un nogāzies no vairākus metrus augstās skatuves. "Es sajutu tādu kā krakšķi kājā. Es vairs nespēju turpināt [koncertu]," raksta Neils, kurš pameta skatuvi pēc piecām nospēlētām dziesmām.

Grupa savu turneju "Carnival Of Sins" nepārtraukšot, ja vien Vinsam nekļūs sliktāk. "Motley Crue" basģitārists Nikijs Sikss piebildis, ka Vinss pagaidām, kamēr viņa trauma sadzīs, noteikti nespēšot lēkāt pa skatuvi, taču turnejā ieplānotas arī brīvdienas, kuru laikā dziedātājs varētu atlabt. "Es esmu desantnieks," savukārt lepni piebildis Neils, solot neatcelt koncertus un muzicēt, pārvarot sāpes. Grupa cer kompensēt Atlantas faniem nodarītos zaudējumus un sarīkošot šajā pilsētā koncertu, uz kuru visi tie, kas bija šajā šovā, iekļūšot par brīvu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu