Hita «Faded» autors papildina «Weekend Festival Baltic» programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Elektroniskās deju mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic» savā grandiozajā mākslinieku sarakstā ir apstiprinājis 2015. gada uzlecošo zvaigzni Alanu Volkeru (Alan Walker). Tikai 18 gadus vecais Norvēģijā dzīvojošais mākslinieks Volkers ir piedzīvojis ārkārtīgi strauju izaugsmi, viņa hits «Faded» ir visvairāk atskaņotā dziesma visās popmūzikas radiostacijās un viņa debijas singls ir šā brīža visvairāk straumētā dziesma «Spotify» 13 dažādās valstīs.

Video, kas tika filmēts Igaunijā, Tallinā, jau ir vairāk nekā 80 miljoni skatījumu YouTube kanālā. Šī hita veiksme ir jaunajam puisim atnesusi arī līgumu ar ierakstu kompāniju Sony Music.

Šogad festivālā starp elektroniskās deju mūzikas DJ būs sastopama virkne dzīvās deju mūzikas izpildītāju no visas pasaules, kas uzstāsies uz īpašās Dzīvās mūzikas skatuves (Live stage). Galvenie šīs skatuves jau izziņotie mākslinieki ir Example, Sigma, Redfoo un Infected Mushrooms. No šodienas to sarakstu papildina arī Isac Elliot, Cartoon no Igaunijas, Elina Born, Angerfist, Michael Calfan, Sam Feldt un Alex Mattson, Headhunterz, Brennan Heart, nīderlandiešu Wildstylez, Coone no Beļģijas un Proteus no Somijas.

2016. gada Weekend Festival Baltic saviem apmeklētājiem uz četrām skatuvēm piedāvās pasaules līmeņa cienīgu programmu trīs dienu garumā. Vairāk nekā 80 mūziķi no visas pasaules sniegs neaizmirstamus muzikālus priekšnesumus, kas tiks papildināti ar elpu aizraujošiem specefektiem – kopā radot šīs vasaras grandiozāko pieredzi. Apstiprināto mākslinieku sarakstā patlaban ir:

Ceturtdiena, 4. augusts - Avicii, Knife Party, Steve Aoki, Darude, Deorro, DVBBS, Example (live), Jack Perry, Lost Frequencies, Matisse & Sadko, Mr.Belt & Wezol, Redfoo (live), Sigma (live), TJR, Will Sparks, Infected Mushroom (live), Ummet Ozcan;

Piektdiena, 5. augusts - Axwell & Ingrosso, Aronchupa, Chicane, Robin Schulz, Showtek, Syn Cole, Tigerlily;

Sestdiena, 6. augusts - Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Bassjackers, Sigala, Tungevaag & Raaban, Da Tweekaz.

Weekend Festival Baltic no 4. līdz 6. augustam norisināsies vienā no skaistākajām pludmalēm Baltijā – Pērnavā. Biļetes uz festivālu ir pieejamas mājaslapā www.weekendbaltic.com <http://www.weekendbaltic.com/>, kā arī visās Biļešu Servis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu