Baltkrievs Eirovīzijā uzstāsies kails

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Aleksandrs Ivanovs (22), kas pieņēmis skatuves vārdu Ivans, starptautiskajā Eirovīzijas konkursā uz skatuves solās kāpt kails, turklāt kopā ar dzīviem vilkiem.

Baltkrievu jaunais dziedātājs, kas Krievijā ir pazīstamā producenta Viktora Drobiša aizbilstamais, Eirovīzijā gatavojas šokēt visu pasauli, uz skatuves kāpjot kails un vairāku dzīvu vilku pavadībā, ziņo izdevums «Privātā Dzīve».

Pēc dziedātāja un producenta ieceres, tas kļūs par Aleksandra Lukašenko vadītās valsts numura galveno trumpi. Acīmredzot dziesmai un balsij ir pakārtota loma.

Tiesa, lai izvestu savvaļas dzīvniekus uz lielās Eirovīzijas skatuves, nepieciešamas īpašas atļaujas. Drobišs šobrīd dara visu iespējamo, lai īstenotu šo ambiciozo ideju.

Vilku klātbūtnei uz skatuves ir dziļa doma.

«Pēc būtības katrs cilvēks sevi identificē ar kādu totēmu dzīvnieku. Dažkārt nospiežam to sevī, taču ne katrs var satikties ar viņu aci pret aci,» komentē producents. «Mēs vēlamies, lai visi sajustu smalko robežu starp cilvēku un dabu.»

Protams, īsti netop skaidrs, kāpēc pats Saša būs kails? Daudzi jau smīkņā, ka dziedātāja kailums simbolizē Baltkrievijas ekonomikas patieso stāvokli...

Atgādinām, ka Latviju Eirovīzijā Zviedrijā pārstāvēs dziedātājs Justs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu